Istoria pentru Polonezi.


Istoria pentru Polonezi, este un proiect care a permis iniţierea unei Platforme multimedia, educaţionale, dedicată predării istoriei poloneze.
Platforma a fost creată pentru copii, tineri şi chiar pentru profesorii care trăesc în străinătate şi doresc să studieze sau să-şi îmbogăţească cunoştinţele în domeniul istoriei Poloniei.
Aceasta se adresează de asemenea studenţilor care au drept scop ca în viitor să se întoarcă în ţară, pentru a studia la universităţile din Polonia. Această platformă, permite celor interesaţi de istoria Poloniei să o studieze individual, fără medierea profesorului şi în timpul disponibil fiecăruia.
Accesarea acestui Site Web este una gratuită şi permite descărcarea oricărei informaţii sau document ales.
Conţinutul informaţiei disponibil, poate fi utilizat în două moduri:
pentru elevii claselor primare (9-13 ani) şi pentru liceeni (13- 16 ani), au fost plasate câte 15 lecţii, fiecare fiind însoţită de animaţii sau de un expert care vorbeşte pe înţelesul tuturor.
-pentru profesori se găseşte un conţinut bogat de materiale pentru realizarea lecţiilor mai eficiente (planuri de lecţii, prezentări video, ş.a)

Site-ul Web pentru studiul istoriei este necesară, deoarece, numărul copiilor din familiile poloneze în exil este în creștere, iar copilul pe un astfel de site, nu va uita niciodată istoria, cultura şi limba ţării lui.
Platforma este disponibilă din data de 1 septembrie, 2015, iar până la moment s-au înregistrat peste 1300 de copii din diferite ţări. Platforma va fi permanent completată cu noi informaţii interesante pentru voi. 
 
Pentru mai multe detalii despre platformă, accesaţi: 
www.historiadlapolonii.pl
www.facebook.com/HistoriaDlaPolonii
Vă dorim succes!
Surse: http://www.polskieradio.pl/
         www.historiadlapolonii.pl
 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s