POLONIA ŞTIINŢIFICĂ: Brandul polonez Krüger & Matz lansează primul său SmartWatch.


Krüger & Matz, brandul polonez de IT&C, care a intrat recent pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, lansează acum Classic SmartWatch, primul dispozitiv purtabil. Acesta este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 şi cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicaţiei SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante funcţii ale smartphone-ului şi pot avea acces constant la notificări.

SmartWatch Classic este creat pentru utilizatorii activi de gadget-uri, și completează perfect portofoliul de produse Kruger&Matz. Dispozitivul este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux și Bluetooth 4.0 Low Energy. Datorită sincronizării ușoare și rapide cu un smartphone, ceasul inteligent Kruger&Matz este foarte util în situațiile în care utilizatorul nu poate răspunde la telefon, de exemplu atunci când conduce.
Totodată, noul SmartWatch Krüger&Matz poate funcționa și ca un telefon mobil cu speaker datorită faptului că are microfonul și speaker-ul încorporate. Mai mult, importând lista de contacte din telefon în Classic SmartWatch, clientul poate să aleagă direct din listă numărul pe care dorește să-l apeleze sau poate să îl formeze manual. Un alt beneficiu pe care noul produs K&M îl aduce utilizatorilor este posibilitatea de a trimite mesaje și texte scurte, folosind template-urile de mesaje existente.
De asemenea, cu SmartWatch-ul Krüger&Matz utilizatorii au posibilitatea de a controla direct de la încheietura mâinii player-ul de muzică și camera de pe telefonul mobil. Dispozitivul este echipat cu un sistem de alerte care informează posesorul când se pierde semnalul sau conexiunea la Bluetooth. O altă funcție importantă este Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut – fie smartphone-ul trimite un mesaj către smartwatch cu ajutorul aplicației, fie invers.

Ceasul inteligent Krüger&Matz este echipat cu un touchscreen (display de 1,6 inch), cu o rezoluție de 240×240 pixeli, ceea ce înseamnă că ora este vizibilă chiar și atunci cand screensaverul este activat. Carcasa de grafit și o curea neagră de silicon conferă ceasului o eleganță deosebită, iar cele patru fețe disponibile vor fi atât pe placul celor care preferă un look clasic, cât și placul celor care adoptă stilul sport. Dispozitivul are un grad de protecție IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la praf și la apă, inclusiv la scufundări până la o adâncime de 1m. Ceasul inteligent Kruger&Matz are Bluetooth 4.0 Low Energy și o baterie 315mAh cu o durată de viață de până la două zile (pentru utilizare normală) sau mai multe zile (pentru utilizare în standby, fără Bluetooth). 

 „Acesta este primul smartwatch Krüger&Matz şi, de asemenea, primul produs pe care îl lansăm în 2015. Am dezvoltat acest ceas inteligent ca răspuns la cererea în continuă creştere din partea clienţilor noştri. Tehnologia este din ce în ce mai importantă în activităţile noastre, motiv pentru care vrem să le oferim clienţilor noştri mai multe opţiuni, adaptate stilului lor de viaţă dinamic, pentru că ei să răspundă provocărilor în timp real”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz. În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online. Prețul recomandat de producător pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

Brandul Krüger&Matz a apărut pe piața din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune și viziune. Krüger&Matz dorește să își inspire clienții să trăiască ghidați după valori și pasiune, iar prin produsele sale își propune să le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viață mai bună. Drept urmare, din portofoliul Krüger&Matz fac parte căști cu un design și o calitate a sunetului foarte bună, echipamente audio, precum și dispozitive mobile moderne ca tablete si smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o opțiune, rămânând la latitudinea lor dacă doresc să achiziționeze un produs care aparține unui producător renumit sau să benficieze de un produs nou, cu aceeași calitate și funcționalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Întrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merită să alegi un produs mult mai accesibil și astfel să poți investi mai mult în pasiunile tale?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s