ECHIPA BIBLIOTECII

Un colectiv bun are un scop  comun,  strategii clare şi roluri bine stabilite,  care să ducă la rezultatele aşteptate și pentru a lăsa în urma sa ceva frumos, ceva care e parte din sufletul şi inima fiecăruia dintre noi. Prin urmare, spiritul de echipă joacă un rol important, deoarece de munca noastră comună depinde produsul final.
Noi, colectivul bibliotecii A. Mickiewicz, ne încadrăm  în cele spuse mai sus. O echipă unită cu bibliotecari devotaţi profesiei, oameni ai cărţii, care lucrează cu suflet și care preţuiesc înţelepciunea, respectul reciproc, generozitatea. O familie profesională, în care fiecare are rolul său binecunoscut.
 
Acum vă oferim ocazia să ne cunoaşteţi mai îndeaproape.
 

Svetlana Gumeni – Şef filială. 

Studii de master în domeniu, categoria de calificare superioară. În filială activează din 2014. Asigură activitatea filialei în întregime, calitatea serviciilor, evidenţa, gestiunea şi protecţia patrimoniului bibliotecii. Stabileşte contacte de parteneriat, promovează  instituţiaîn comunitate. Foarte energică, acumulează cunoştinţe noi de sinestătător şi  în ateliere profesionale, le aplică în activitatede zi cu zi. Îngrijeșteblogul Polonistica şi reţelele de socializare. Lansează idei şi proiecte noi. Organizează cu pricepere și îndemânare activităţile culturale. Bine educată, inteligentă, optimistă, sociabilă, binevoitoare.

Tatiana Bolea – şef sector, sala de lectură. 
 

În filială din 2001, studii superioare de specialitate, grad de calificare I. Oferă consultaţii colegilor şi utilizatorilor. Învaţă tot cei nou la ateliere profesionale. Cunoştinţele dobîndite le împărtăşeşte colegilor din filială. Realizează lucrul bibliografic, expoziţii de carte, deserveşte zilnic utilizatorii. Este liniştită, sensibilă, bine educată, ambițioasă, respectă toate cerinţele de muncă.

 Doina Vicol, șef sector împrumut, sala adulți.

În filială din 2015, studentă la Specialitatea Biblioteconomie, asistenţă informaţională şi arhivistică, categoria de calificare II. O fire foarte sociabilă, inteligentă, creativă. Este o persoana deşteaptă, amiabilă, activă, demnă de încredere. Organizează diverse activităţi interactive, folosind diverse metode şi tehnici de lucru interesante şi creative.

Elena Mihailov, bibliotecar, sala copii.

Este în filială din 2017, deține categoria de calificare II. O persoană activă și creativă, care organizează activități interactive pentru copii. În special responsabilă de activitățile în limba rusă.

Tatiana Colesnic, bibliotecar, sala de lectură.

În filială activează din 2020, deține cursuri de inițiere în domeniul biblioteconomic. Este o fire pozitivă, dinamică și foarte ingenioasă. Responsabilă de schimbarea și actualizarea decorului din sala de lectură, după tematică, dar și buna desfășurare a activităților și serviciilor din bibliotecă.

Ana Golub, bibliotecar.

Este în filială din 2021 și deține studii în psihopedagogie și lucrul cu copiii cu nevoi speciale. Este o fire veselă și pozitivă, responsabilă de atelierele de creație și lucru cu copiii pe diverse tematici. Un bun promotor al valorilor și culturii poloneze. Vicepreședintele Asociației femeilor poloneze în Moldova „Krakowianka”.

4 gânduri despre „ECHIPA BIBLIOTECII

  1. Frumoase, inteligente… ECHIPĂ! Fiţi fericite şi sănătoase! Nu vă opriţi! Sunteţi cu totul şi cu totul deosebite! Succese!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.