Dialog cu cititorul: Natalia Bîrcă


 

Impresiiile utilizatorilor despre carte, lectură,
despre activitatea bibliotecii în general,
impresii de călătorie, poezii ş.m.a

uBîrcă Natalia:  cititoarea bibliotecii  „A. Mickiewicz”, studentă în anul II la Universitatea de Stat din Tiraspol, facultatea de Biologie și Chimie, profesoară de chimie la Liceul Internat cu profil sportiv Lipoveni

Nu este un loc mai potrivit și plăcut ca biblioteca, unde te poți refugia de gălăgia urbana și greutatea apăsătoare a grijilor cotidiene. 
Atmosferă calmă, prietenoasă, bibliotecari care te motivează să citești cât mai mult, o colecție largă de cărți, atât artistice cât și științifice, acces liber la Internet și implicare permanentă  în activitățile bibliotecii: bucuria unui cititor înrăit.
Așa că am un îndemn pentru tânăra generație: citiți, citiți, citiți, căci cărțile sunt una dintre cele mai minunate creații ale omenirii.
Deși îmi place foarte mult să citesc, biblioteca din localitatea mea nu dispune de un fond mare de cărți, deaceea m-am bucurat foarte mult să știu că atât de aproape de Universitate este și biblioteca ”A. Mickiewicz”.
Printre cele mai preferate cărți pe care le-am citit sunt:  ”La răscruce de vânturi” de Emily Bronte, ”Sfinxul” de T. S. Learner și desigur ”Fluturi” de Irina Binder.
Pe lângă mulțimea de cărți ce te înconjoară, o surpriză foarte plăcută pentru mine a fost Programul ”Rucsacul de vacanță”. În timpul liber, vara, îmi plăcea să-mi aduc aminte de copilărie împreună cu copiii și să particip și eu la activitățile bibliotecii.
Mă bucur că bibliotecile se dezvoltă în continuare și pot să ofere mai multe servicii pe lângă împrumutul cărților, nu numai cititorilor ci și tuturor locuitorilor care au nevoie de ajutor.

                                                      Lectură plăcută dragi prieteni!!!

Lasă un comentariu